divendres, 26 de maig de 2017

30 de maig: primer dia d'inscripció a la prova oral del C2

Us informo que des de la secretaria de l'SLM (Servei de Llengües Modernes) m'han comunicat que a partir de dimarts, 30 de maig, us podreu inscriure a la prova oral del nivell C2 de llengua catalana. Us enviaran un enllaç a partir del qual podreu demanar una hora per fer l'exposició oral.  
L'horari en què es portaran a terme aquestes proves oficials de l'examen de nivell C2 de llengua catalana serà de 9 a 13 h. Recordeu que haureu d'entrar a l'aplicació i demanar una hora en concret. 
El dia 9 de juny, cal que us presenteu a la prova oral a l'hora que demaneu a través de l'aplicació. Posteriorment, tindreu 30 minuts per preparar-vos un guió per fer l'exposició.
D'altra banda, em sap greu dir-vos que dijous, dia 1 de juny, no us podré fer classe perquè m'han de fer una petita intervenció. Per tant, l'últim dia de classe serà dimarts 30 de maig. Una abraçada molt càlida a les persones que no pugueu assistir a la classe de dimarts. Ha estat un plaer compartir aquests mesos amb vosaltres. Sou molt bona gent i molt crítics. M'han encantat les nostres dissertacions filosòfiques a l'aula. 


No oblideu Josep Pla i el seu dietari El quadern gris  i recordeu que podeu crear-ne un de propi amb múltiples objectius (records, pensaments, idees…).
Ni deixeu mai de llegir i escriure.


"Un llibre és una eina que ens ajuda a entendre el món. Però el que importa és el món, no l'eina. No servirien de res les obres mestres si no existís la vida, i si la vida no valgués més que qualsevol obra mestra”.
André Comte-Sponville, filòsof francès (1952)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada